Workshop med ToSocial.se

”Visionen är att skapa långsiktigt genuint innehåll där den digitala kommunikationen är ett verktyg för att uppnå varumärkets syfte och budskap – och även de affärsmässiga målen. Genom denna workshop analyserar, skapar och utvecklar vi det budskap som ska genomsyrar era sociala media och säkerställer aktiviteter och strategier kring er social media management tid ”

– Sara Holmgren 

I samarbete med ToSocial leder jag workshops för deras nya kunder. Jag har skapat en stor och en liten för att möta olika behov. ToSocial är ett företag som fokuserar på att få kunden att synas mer i sociala medier. Kunderna ansluter sig till en abonnemangsform för att få sitt innehåll att växa och utvecklas långsiktigt och kostnadseffektivt. Tjänsterna växer och behoven utökas – därför anordnar jag min halvdags workshop om hur du bäst koordinerar innehåll i enlighet med varumärket. Det är också en workshop som passar bäst med fler medarbetare med på tåget då målet är att skapa substans och relevans i kommunikationen och koordinera varumärket in i verkliga livet. Ni hittar den genom att klicka HÄR.

I samband med Social Media Management håller jag en en uppstarts-workshop där vi går igenom mål, skapar och utvecklar ert budskap. 

Har du frågor kring ToSocial eller mina workshops – skriv till mig: saraulrikaholmgren@gmail.com

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *