Om mod & motivation

Hon är äventyrare, föreläsare och inte minst – löpare. Hon har sprungit 326 mil från Turkiet till Finland och paddlade därefter hem till Sverige. (helloooo) Hon har sprungit 184 mil genom Iran och allra mest – upplevt genomslagskraften efter att ha tryckt undan fördomar, utmanat rädslor och uppmärksammat sina drivkrafter och vilja. En dag i Januari möter jag Kristina Paltén på Café Kladdkakan i Gamla Stan, Stockholm. Av hennes träningskläder som hänger på tork blir jag nyfiken på hur morgonen har spenderats. Hon tar upp sin ryggsäck och säger… Fortsätt läs om inspirerande Kristina Paltén tjejmilen.se Vad springer hon för?

Frozen Lake Half Marathon


500 kilometer från Göteborg och 725 kilometer från Stockholm vävs stigarna samman på upptrampad snö, lika vit som i en ren vinterdröm och vi befinner oss i Gol, Norge. Väl uppe efter Golfjellets branta serpentinvägar möts besökaren av Tisleifjorden belägen 819 meter över havet. I över 20 år har Tisleifjorden och bergen omkring Gol varit en plats för olika Ice Event och testkörning av bilar men nu även – för första gången officiellt – IceBug Xperience och Frozen Lake Marathon 2019. Oset Hoyfjellshotell var ett av flera tävlingshotell där löpare från 15 olika länder vaknade morgonen den 16 mars. Redo att mötas av en isande upplevelse.

Följ länken mot Marathon.se för att fortsätta läsa om en isande upplevelse.

https://marathon.se/nyheter/maraton-pa-en-upplevelse

Patience to Perform

”To move forward we need to dance on the waves. With passion and patience we conquer the ocean, the waves, the current and the wind. That is what performance is all about. Even if you win or even if you lose.” Gococo Sportswear - A brand built with passionThank you Sara Holgren and Michael Jönsson for catching a glimpse in our founders life!🎥👭🙌🏻 Fotograf: Michael Jönsson vegafoto.seCreative Director: Sara Holmgren holmgrenulrikasara.se

Slået op af Gococo i Onsdag den 13. februar 2019
Manus & Kreativ Projektledare/Kommunikatör: Sara Holmgren Foto: http://www.vegafoto.se 

Jag träffade Annie & Linnea en dag i Augusti på Da Matteo Sprängkullsgatan.
Min tanke ihop med fotograf Michael Jönsson gick till att dela deras värderingar, mentalitet och grymma idrottande med syfte att skapa en djupare relation mellan deras användare och varumärket Gococo.

Syfte: Sätta värme & känsla på Gococo Sportswear genom en relativt subtil varumärkesfilm som förmedlar grundarna Annie & Linneas mindset och skapar en röd tråd och relation mellan målgrupp & varumärke.

Vi bestämde ytterligare en möte ute hos dem i Långedrag. Då följde vår fotograf Michael Jönsson vegafoto.se med. Jag och Michael har ambitionen att skapa filmer men också främst reportage av varumärken och personer som förmedlar och definerar budskap kring en aktiv livsstil.

Läs historien om hur vi skapade filmen Patience to Perform:

Annie och Linnea har en lång bakgrund som seglare. Att segla och att prioritera seglingen har alltid funnits i familjen. Efter att i ung ålder börjat segla separat, fick tvillingarna ganska snart därefter börja segla ihop. Deras relation och gemensamma mål har skapat framgång. Från ung ålder har de rest världen över och de är både varandras motsatser och likheter. Deras aktiva liv och målmedvetenhet har karvat fram ett väldigt starkt tålamod. Med ett VM-guld som största merit har de bevisat att hårt arbete, tålamod, fokus på genomförande och en genuin kärlek till sin sport – lönar sig.

Annie och Linnea tränar hårt. Tung styrka i gymmet i och löpning nära naturen. Långedrag är och har alltid varit platsen de har kallat hemma. Den äkthet och den naturliga passion de speglar för både företaget och seglingen möter den friska och fria känslan som havet skapar.

Gococo startade ur deras lika energiska och entreprenöriella mamma, och från deras pappa som sedan länge arbetat med materialet. Kring hamnen i Långedrag har livet alla resor samlats och detta påvisar än en gång det starka band och back-up från familjen de fått genom segling och företagande.

De ledord som går som en röd tråd genom varumärket Gococo tillsammans med Annie och Linneas erfarenheter, känslor och tankar kring elit-seglingen är: Äkta – Skandinaviskt – Tålamod.

Jag & Michael har tillsammans med Annie & Linnea jobbat tätt ihop för att skapa detta tillsammans. Den röda tråden har alltid varit både värme och tålamod. Jag har varit kreativ projektledare, skapat storyn och skrivit manus. Michael har förutom filmat, redigerat och klippt bistått men sin visuella erfarenhet och satt ord i rörelse.

We had fun!

Intervju / ToSocial.se

”Jag tänker alltid strategisk utifrån värderingar, syfte och mål. Det hjälper till att hålla en röd tråd och utgör grunden för värdeskapande kommunikation”

Läs om mitt samarbete med ToSocial.se där jag är konsult som både Copy och Strateg. Till deras blogg.