Inlägg

Innehållskribent & strateg 2019

Sväng över mot 2019 redan nu. Jag är långdistanslöpare, skribent & strateg. Dags att kombinera dem alla på bästa möjliga sätt. Jag söker en eller ett par varumärken & organisationer att arbeta med långsiktigt under 2019. Jag söker efter er som vill skapa en starkare kommunikation med hjälp av djupare och mer genuint innehåll.  Min passion och erfarenhet från innehåll och utveckling finns inom aktiv livsstil, hälsa, arkitektur eller kring utveckling av event för idrott & föreningsliv. 

För att skapa långsiktigt genuint innehåll krävs planering.

  • Vad har vi gjort, vad gör vi & vart är vi på väg? Analys av nuläget 
  • Diskussion kring syfte & mål med innehållet
  • Innehållstrategi för redaktionellt innehåll 2019
  • Operativ skapade av redaktionellt innehåll
  • Planeringsmöten 

Stor, liten organisation? Med eller utan kommunikationsavdelning? För mig spelar det ingen roll. 

Min roll blir primärt frilansskribent men också en drivande och utvecklande pelare som hela tiden stöttar upp den röda tråden. Eftersom jag älskar att skriva gör jag research, intervjuer och skriver reportage/porträtt. Behövs foto & film för att göra ert innehåll mer visuellt har jag samarbete med fotografer. Själv är jag inte så tekniskt lagd – därför finns möjlighet till externt samarbete för sökmotorsoptimering av innehållet – om detta är ett av era mål. 

Foto: http://vegafoto.se

Intresserad? 

Tjänsten är anpassad för uppstartsmöte, strategiplanering – därefter operativt arbete & planeringsmöten omkring 10-80 timmar per månad. Helt efter önskan, storlek på bolag & budget. För offert & frågor. Kontakta mig på saraulrikaholmgren@gmail.com alternativt 076-8449585

Nyfiken på mer?

Vem jag är ? Hur jag tänker? Vad jag har skapat?